Print Page | Close Window

Godt nytår 2012

Printed From: Smalsporede industribanelokomotiver
Category: Alt andet med relationer til industribaner
Forum Name: Alt hvad hjertet begærer
Forum Discription: Alt gammelt som nyt til forhenværende og nutidige industribaner
URL: http://smalspor.dk/forum/forum_posts.asp?TID=227
Printed Date: 21 January 2022 at 03:07
Software Version: Web Wiz Forums 10.11 - http://www.webwizforums.com


Topic: Godt nytår 2012
Posted By: Anders
Subject: Godt nytår 2012
Date Posted: 30 December 2011 at 18:04

Forsinket ”Glædelig jul 2011” men rettidigt ”Godt nytår 2012”

 

 

Den store kontrast i forhold til sidste år hvad angår sne og lave temperaturer.  Det råder vi bod på med dette herlige foto fra 1968 taget af Knabstrup Teglværk fra værkets vandtårn med udsigt dels ud over tørreladerne ved håndstrøgeriet med ”western broen” til vinterlageret af ler og ud over den østlige ende af lergraven endelig med grusgraven helt i baggrunden. 4 læssede tipvogne på broen ses også. Skønt billede.

 

Så forløb endnu et år på smalspor.dk og det forløb ganske godt med nye tiltag.

Vi skal en tur ud i marken. Vi skal lege med den morderne teknologi som USA opfandt i krigsøjemed, vi bruger den nu som pacifisternes legetøj. Kom ud og find din industribane ude i den virkelige verden.

 

Således nogenlunde kunne introen lyde til vores GPS-leg som for ordens skyld ikke er os der har fundet på. Vi har blot tilført et jernbaneislæt. Nu finder vi rester af smalsporede industribaner ud fra GPS-koordinaterne. Vi synes det er sjovt at lægge disse caches ud som det hedder på GPS-sprog. Vi håber så I synes det er mindst lige så sjovt at finde dem igen.

Hele legen kom på benene i foråret og har være leget flittigt lige siden. Hvem som finder cachene ved vi ikke og om de overhovedet har interesse i det de finder ved vi heller intet om men på de positive tilbagemeldinger lyder det som om finderne har fået en oplevelse ud af det. http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?u=www.smalspor.dk - Tjek legen her!

 

Som forrige år er der indløbet spændende fotos og spørgsmål ind på redaktionen som vi efter bedste evne har forsøgt besvaret og ikke sjældent hentet hjælp hos vores pålidelige interessefæller. Et stort tak for det. Vi håber I vil deltage igen i det nye år.

 

Da året lakkede mod ende blev vi kontaktet af en freelance journalist som kørte en artikelserie om smalle interesser. ”Jamen der er I jo selvskrevet” sagde han og det kunne vi jo egentlig godt se. Sidst i november mødtes vi alle tre. Min bror og jeg berettede vores historie for ham og det er blevet til en artikel lidt fotos som skulle komme i Politiken snarest i det nye år. Det bliver nok første gang denne interesse endsige dette emne finder vej til en landsdækkende avis. Vi glæder os til at se resultatet. Lad os i det mindste sige i nyere tid.

 

Til sidst vil vi ønske alle aktive som passive, venner og bekendte samt deres pårørende et godt nytår 2012.

 

Vi glæder os til det nye år

 
Thomas & Anders
smalspor.dk


-------------
Venlig hilsenAndersReplies:
Posted By: leif
Date Posted: 07 January 2012 at 20:51
Hej A & K.
 
Se her jeres fine artikel fra i mandags her: http://maskinafdelingsnyt.blogspot.com/2012/01/nyt-fra-maskinafdelingen-01-12-0201.html - http://maskinafdelingsnyt.blogspot.com/2012/01/nyt-fra-maskinafdelingen-01-12-0201.html
 
og rigtig meget tillykke med jeres 10 års jubilæum med smalspor.dk
 
mvh Leif/ IBKPrint Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk