Smalsporede industribanelokomotiver Homepage
Forum Home Forum Home » Alt andet med relationer til industribaner » Alt hvad hjertet begærer
  New Posts New Posts RSS Feed - Godt nytår 2012
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Smalsporede industribanelokomotiver


Godt nytår 2012

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
leif View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 06 September 2009
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote leif Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Godt nytår 2012
    Posted: 07 January 2012 at 20:51
Hej A & K.
 
 
og rigtig meget tillykke med jeres 10 års jubilæum med smalspor.dk
 
mvh Leif/ IBK
Back to Top
Anders View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 December 2005
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 228
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Anders Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 December 2011 at 18:04

Forsinket ”Glædelig jul 2011” men rettidigt ”Godt nytår 2012”

 Den store kontrast i forhold til sidste år hvad angår sne og lave temperaturer.  Det råder vi bod på med dette herlige foto fra 1968 taget af Knabstrup Teglværk fra værkets vandtårn med udsigt dels ud over tørreladerne ved håndstrøgeriet med ”western broen” til vinterlageret af ler og ud over den østlige ende af lergraven endelig med grusgraven helt i baggrunden. 4 læssede tipvogne på broen ses også. Skønt billede.

 

Så forløb endnu et år på smalspor.dk og det forløb ganske godt med nye tiltag.

Vi skal en tur ud i marken. Vi skal lege med den morderne teknologi som USA opfandt i krigsøjemed, vi bruger den nu som pacifisternes legetøj. Kom ud og find din industribane ude i den virkelige verden.

 

Således nogenlunde kunne introen lyde til vores GPS-leg som for ordens skyld ikke er os der har fundet på. Vi har blot tilført et jernbaneislæt. Nu finder vi rester af smalsporede industribaner ud fra GPS-koordinaterne. Vi synes det er sjovt at lægge disse caches ud som det hedder på GPS-sprog. Vi håber så I synes det er mindst lige så sjovt at finde dem igen.

Hele legen kom på benene i foråret og har være leget flittigt lige siden. Hvem som finder cachene ved vi ikke og om de overhovedet har interesse i det de finder ved vi heller intet om men på de positive tilbagemeldinger lyder det som om finderne har fået en oplevelse ud af det. Tjek legen her!

 

Som forrige år er der indløbet spændende fotos og spørgsmål ind på redaktionen som vi efter bedste evne har forsøgt besvaret og ikke sjældent hentet hjælp hos vores pålidelige interessefæller. Et stort tak for det. Vi håber I vil deltage igen i det nye år.

 

Da året lakkede mod ende blev vi kontaktet af en freelance journalist som kørte en artikelserie om smalle interesser. ”Jamen der er I jo selvskrevet” sagde han og det kunne vi jo egentlig godt se. Sidst i november mødtes vi alle tre. Min bror og jeg berettede vores historie for ham og det er blevet til en artikel lidt fotos som skulle komme i Politiken snarest i det nye år. Det bliver nok første gang denne interesse endsige dette emne finder vej til en landsdækkende avis. Vi glæder os til at se resultatet. Lad os i det mindste sige i nyere tid.

 

Til sidst vil vi ønske alle aktive som passive, venner og bekendte samt deres pårørende et godt nytår 2012.

 

Vi glæder os til det nye år

 
Thomas & Anders
smalspor.dk


Edited by admin - 06 August 2022 at 21:53
Venlig hilsenAnders
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,395 seconds.