Smalsporede industribanelokomotiver Homepage
Forum Home Forum Home » Smalspors Forum » Arkiv
  New Posts New Posts RSS Feed - Snup en solskinsdag i Græsted
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Smalsporede industribanelokomotiver


Forum LockedSnup en solskinsdag i Græsted

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
Anders View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 25 December 2005
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 232
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Anders Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Snup en solskinsdag i Græsted
    Posted: 21 May 2010 at 08:00

Snup en solskinsdag i Nordsjælland når Græsted Veterantræf for 14. gang åbner Danmarks største legeplads for mekaniknørder

 
Pinse søndag og mandag er dampen oppe i udkants Danmark
 
 
Her er for alvor noget at kigge på. Ud over den 40 fodboldbaner store plads er et væld at fungerende mekanik fra dagene før 70 hvor forurening ikke var et issue. Glem det. For nu skal der kigges rører og ikke mindst lyttes til æld gamle dunkende motorer, fiflende dampmaskiner, brølende motorer fra kampvogne, Ford A horn, spillemands musik og ølteltets utrættelige sømandssange... det sidste kender jeg intet til.

 

For os smalspors mennesker stiller Djk Blovstrød banen i år med Mårum Teglværk MT3 med et par af deres flotte roevogne med påmonterede bænke til kørsel på de ca. 100 meter spor som lægges til begivenheden.

Grib chancen og gå på stumpemarked hvis du selv drømmer om at få dit eget specielle mekanik udstillet på træffet. Men sørg for at den kan køre og ikke blot ser sådan ud. Får alt på pladsen kører og bruges. Veterantraktorer trækker plov og harver. Lokomobiler trækker tærskeværker via lange remme til. Ta’ toget fra Helsingør til Græsted station og du træder lige ud i herligheden. Jernbanen er nemlig også en vigtig del at menagen.

 

Afsted til Græsted

Venlig hilsenAnders
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,172 seconds.